Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

Eκδήλωση - παρουσίαση


Eκδήλωση - παρουσίαση "Πρωτοβουλίες κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας", Τρίτη 13 Μαρτίου , ώρα 19:30, ΕΔΟΘ, Προξένου Κορομηλά 51


Ξεκινώντας μια προσπάθεια παρουσίασης των πρωτοβουλιών κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας στην πόλη μας, η Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης παρουσιάζει την ερχόμενη Τρίτη 13 Μαρτίου, στις 7:30 μ.μ., στην ΕΔΟΘ (Προξένου Κορομηλά 51, 4ος όροφος) δύο από αυτές, οι οποίες είναι υπό ίδρυση και αναμένεται να λειτουργήσουν σύντομα.
Στην εκδήλωση ο Κώστας Νικολάου θα παρουσιάσει τον Κοινωνικό Καταναλωτικό Συνεταιρισμό (ΚοΚαΣυν) της Πρωτοβουλίας Συνεργασίας για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία (ΠΡΩ.Σ.Κ.ΑΛ.Ο.) και ο Ξενοφών Ζήσης το Δίκτυο Ανταλλαγών Θεσσαλονίκης.
Θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Τάσος Τασιούλας.
Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει για τους παριστάμενους η δυνατότητα εγγραφής στον Κοινωνικό Καταναλωτικό Συνεταιρισμό.
Στις σημερινές συνθήκες, οι πρωτοβουλίες κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας, που διαρκώς πολλαπλασιάζονται αποτελούν μια ελπίδα υγειούς απάντησης στην κρίση, μέσα από την κινητοποίηση και αυτο-οργάνωση των πολιτών.

Πληροφορίες για την εκδήλωση θα βρείτε επίσης στη διεύθυνσή της στο facebook: http://www.facebook.com/events/281347671936069/